Konsult på Kiwano

    Vill du ha roligare på jobbet? Drivs du av att analysera kundens behov och bidra till det som skapar mest värde? Då skulle du trivas hos oss på Kiwano!

    Kiwano består av konsulter som brinner för verksamhetsanalys och kravhantering. Vi jobbar gärna agilt och har flera SAFe certifieringar på plats. Vi har vår tyngd inom finans och retail, men har samlad erfarenhet från de flesta branscher.


    På Kiwano är vi öppna för vad våra medarbetare har för intressen och drivkrafter. Här finns möjligheten att jobba med den kompetensinrikting du själv inspireras av. Vill du till exempel bidra med att driva agila frågor eller frågor som rör förändringsledning eller testledning, är du varmt välkommen att dela dina tankar med oss. Vad brinner du för?


    Vi på Kiwano strävar mot att vara det mest attraktiva konsultbolaget att anlita och att jobba på. Hos oss har du möjlighet att driva just dina hjärtefrågor för att vi tillsammans ska fortsätta vara konsultbolaget där vi har roligt tillsammans och ute på våra uppdrag, med bibehållen balans i livet.