Konsult på Kiwano

  Just nu söker vi en person i rollen som verksamhets- och kravanalytiker. Meriterande är kunskaper och erfarenhet av process-, begrepps- och informationsmodellering.

   

  Som konsult på Kiwano kan man vara, eller bli, specialiserade inom ett kravområde eller bransch, men man har alltid en helhetssyn och ett generalistperspektiv på kravhantering och modellering.


  Det innebär att vi tillsammans bygger upp en kompetensmatris som innehåller både bredd och djup. Självklart förutsätter det att man som konsult är öppen för att både söka stöd och att dela med sig av sin kunskap och erfarenhet.

  Vi jobbar kontinuerligt med att bli effektivare och bättre på vårt hantverk. Vi tror att det är nödvändigt för att över tid kunna vara det mest attraktiva konsultbolaget att både anlita och jobba på. Det handlar framförallt om att samla kompetens och erfarenhet på ett strukturerat sätt, som kommer våra kunder till del. 

  Sammantaget sätter vi på Kiwano stort värde vid en öppen och positiv inställning till personlig utveckling, samarbete och nya utmaningar.

  Om du delar vår idé och tror att Kiwano kan vara ett bolag för dig, är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Maila oss din intresseanmälan!